Overijssel

Niks zo mooi als de provincie Overijssel. Met haar prachtige uiterwaarden en natuurlijk de mooiste rivier van het land, is Overijssel een populaire vakantiebestemming voor weekendjes weg. Elke Overijsselse weet dan ook: “Dit is een provincie om trots op te zijn’’. Het provincie-gevoel gaat vaak door hart en nieren, en dit is dan ook de reden dat veel mensen uit Overijssel graag extra nieuws Overijssel consumeren, in plaats van alleen de nationale krant. Toch is het soms lastig om uit te vinden waar nieuws Overijssel gevonden kan worden, en daarom geven wij graag een overzicht. Lees met ons mee.

RTV Oost

RTV Oost, een van de belangrijkste nieuwsleveranciers van het Oosterse Overijssel. RTV Oost biedt dagelijks sport, nieuws, weer en andere informatie uit de provincie Overijssel. RTV Oost heeft een radiozender, een televisiezender, is online te vinden via hun website, staat op YouTube en kan ook worden gevonden op verschillende social media kanalen. Zo vind je bijvoorbeeld belangrijke nieuws Overijssel updates op de RTV Oost Facebook.

Nieuws Overijssel bestuur

Ben je benieuwd naar de politieke kanten van Overijssel? Bijvoorbeeld hoe de partijen in de provinciale staten ervoor staan, en wil je hier graag updates over lezen. Via de officiële ‘Overijssel’ website kan je terecht voor het nieuws. Hier vind je artikelen, gericht op bijvoorbeeld ‘kennismakingsfase in formatie afgerond’, of ‘5 mei: nationale viering van de bevrijding in Overijssel’. Deze website is zeker de moeite waard om te bezoeken als je meer wil leren over deze kant van het nieuws Overijssel.

Social media

Heb jij een favoriete Overijsselse krant? Ben je bijvoorbeeld verzot op de Stentor, of open je elke week met alle liefde de Tubantia? Zorg er dan voor dat je de social media accounts van jouw krant volgt! Op deze social media accounts blijf je up to date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuws Overijssel. Vaak zijn de social media accounts nog actueler dan bijvoorbeeld de krant; als er iets gebeurt dan melden ze dat vaak al binnen enkele minuten tot een uur!

Nieuws overijssel; duizend en één manieren

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, en zo zijn er ook vele manieren om nieuws Overijssel te consumeren. Bovengenoemd zijn enkel een paar methodes om up to date te blijven over Overijssels nieuws. Wil je graag meer te weten komen over het volgen van nieuws Overijssel? Blijf onze website dan bezoeken!