Reserve oplader voor je fietsacuu

Wees met een reserve oplader altijd verzekerd van een opgeladen fietsaccu

Merk je dat de accu van jouw elektrische fiets niet meer volledig oplaadt? Of dat de accu onderweg ineens leeg is? Dan is het verstandig om een reserve oplader aan te schaffen. Met een reserve oplader ben je ervan verzekerd dat je altijd weer thuis komt! Ben je benieuwd waarom een reserve oplader handig is en waar je deze het beste kan kopen? Lees dan verder en kom erachter!

 

Reserve oplader

Als je een elektrische fiets hebt wil je er natuurlijk optimaal gebruik van maken. Dit kan alleen als de accu goed opgeladen is. Merk je dat de accu snel leeg is en dat je de fiets onderweg moet opladen? Dan is het verstandig om twee opladers te hebben, zodat je altijd een oplader mee hebt. Het is handig om een reserve oplader in de fietstas te stoppen, zodat je altijd onderweg de accu kan opladen. Hierdoor kan je altijd weer thuis komen en kom je niet voor verrassingen te staan!

 

Veiligheid staat voorop

Voor een reserve oplader betaal je minder dan voor een originele oplader. Toch is deze oplader van een erg goede kwaliteit en de veiligheid staat hierbij voorop. Je kunt uitgaan van een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Bij de fietsaccu opladers is er altijd sprake van een automatische uitschakeling bij overbelasting en een automatische thermische uitschakeling. Ook is er een kortsluiting en overspanningsbeveiliging.